menu

Не зрозуміло куди поділося літо? Ось і настало перше вересня. Час, пролетів дуже швидко. І знову  перед Білівською школою стоять її учні. Красиві, засмаглі, відпочилі, а головне здорові. Приємним є те, що цього року у перший клас іде тридцять дві дитини, і відповідно створюються два класи .Дивлячись  на статистику бачимо, що давно такого не було.

 Свято першого дзвоника оголошено відкрито! -  директором школи  Юрієм Михайловичем  і традиційно усі стали нерухомо з рукою на серці, слухаючи Гімн України. Директор привітав запрошених гостей, серед яких були: Гулька Ірина Михайлівна, Олійник Михайло Іванович, Сташків Михайло Федорович, Поліщук Людмила Миколаївна, Котуза Надія Іванівна, отець Володимир, отець Богдан, та батьків, які прийшли на свято першого дзвоника. Т ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: YuliaYuzhda | Дата: 03.09.2016

24 серпня при в’їзді у село Біла  відбулося духовно – патріотичне дійство присвячене освяченню фігури матері Божої та  святкуванню 25 –ї  річниці Незалежності  України.  Як і годиться  усе почалося з молитви у церквах, а далі пішою ходою парафії  разом з запрошеними атовцями  вирушили до місця освячення фігури. Хода тягнулася довгою лінією.  Біля пам’ятника Матері Божої  людей зустрів хор та запрошені гості серед яких були; Віктор Шепета, Володимир Шматько, Роман Тимофій, Василь Градовий, та інші, які певною мірою  доклали свою допомогу. Людей і справді було дуже багато.

 Хор відкрив свято, а далі сільський голова Надія Іванівна виступила з промовою, в якій висловила душевну  вдячність , радості за нас і ... Читати далі »

Переглядів: 366 | Додав: YuliaYuzhda | Дата: 30.08.2016

 11 березня о 13 год.  У Білівській ЗОШ І-ІІІ ствідбувся мистецький захід, присвячений 202-й річниці з дня народження видатного українського поета, письменника, громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка.

   З цих слів: «Реве та стогне Дніпр широкий» з поеми «Причинна» розпочинається «Кобзар» великого Тараса. З цих слів йде початок Шевченка, як поета. Такі прості, доступні і водночас геніальні рядки стали і відомою народною піснею, і символом України, її другим гімном, яку знають у Європі і в усьому світі. Але по-особливому світ вслухається в ці слова у цей час, коли відзначається 202-річниця від дня народження славетного сина України – великого по ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: YuliaYuzhda | Дата: 11.03.2016

03 березня в рамках Місячника правових знань відбулася запланована зустріч учнів Білівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з Начальником дитячої кримінальної кімнати поліції Слободяном Ігорем Михайловичем та Начальником сектору превентивного виховання молоді Гикавим  Миколом Романовичем.

... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: YuliaYuzhda | Дата: 06.03.2016

«Хотіла б я Піснею стати … »

У Білівській сільській бібліотеці  - філії відбувся літературний ранок за повістю Євгена Білоуса «Лесина пісня». Організаторами стали працівники бібліотеки та будинку культури.

  Цікаво було спостерігати за виконавцями ролей, серед яких були: Ведучий, Слово, Пісня,Леся (дівчинка), Леся Українка(доросла),Мати, Михайлик, Царі, Мавка, Лукаш. Кожен із них наче перевтілювався, щоб донести до глядача ту постать, дію, роль…  Молодші і старші дівчата красиво виконали танці. Також прозвучало виконання пісень: «Ми веселі та завзяті»; «Я маленька ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: YuliaYuzhda | Дата: 28.02.2016

План

проведення Місячника правових знань

у Білівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

... Читати далі »
Переглядів: 452 | Додав: YuliaYuzhda | Дата: 28.02.2016

Переглядів: 384 | Додав: YuliaYuzhda | Дата: 24.02.2016

Сьогодні  Білівська ЗОШ І-ІІІ ступенів  зібралася, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття.  Ми вшановуємо пам’ять героїв України: Голодомор 1932-33рр, Битва під Крутами, Бабин Яр. Тепер ми стали учасниками ще однієї масової трагедії нашої країни, яка сталася у січні та лютому  2014 року на Майдані Незалежності. У школі день розпочали з молитви за душі безневинно загиблих на Майдані 2 роки назад.  Учні 1-4 класів вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні розміщенням символічних ангеликів на Національному прапорі України, а учні 5-8 класів запаленими свічками освітили дорогу душам загиблих до небес. Продовжили флеш-моб урочистою лінійкою пам’ яті , присвячений вшануванню Героїв Небесної Сотні « Вони тримають небо»

... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: YuliaYuzhda | Дата: 19.02.2016

«Від хати до хати іде коляда,

дзвінок сповіщає про свято Різдва»

Ох і гомінливо було на нашому святі!!! Малеча метушливо готувалась до виступу, старші підстрибуючи через холод, з нетерпінням чекали початку святкування. Ось, апаратура готова гості стоять на своїх місцях Хоровий колектив Будинку культури рівнесенько вистроївся на сходах, можна і розпочинати.  Над селом пролунав дзвінкий голос аматорського хору під керівництвом Світлани Гнатюк, та концертмейстера Ігоря Магеги, який проколядував «Бог предвічний народився», а також «Тиха ніч». Після колядування розпочалось вертепне дійст ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: YuliaYuzhda | Дата: 21.01.2016

Христос Народився! Саме з такими вітаннями учні Білівської ЗОШ І-ІІІ ступенів прославляли народження маленького Божого Дитятки з вертепним дійством у церках села. Нас гостинно зустрічали настоятелі церков о. Богдан Верхомій та о. Володимир Заболотний. Усі жителі села схвильовано спостерігали за вертепним дійством, висловлювали подяку учням, разом з нами прославляли маленького Ісуса, колядували, посівали. Підтримуймо традиції свого народу. Хай нашої єдності вороги лякаються, а ми дружно кажемо ХРИСТОС ся РОЖДАЄ!!!!!

... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: YuliaYuzhda | Дата: 11.01.2016

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 »