menu

19:02
25 років Незалежності України відсвяткували у Білій

24 серпня при в’їзді у село Біла  відбулося духовно – патріотичне дійство присвячене освяченню фігури матері Божої та  святкуванню 25 –ї  річниці Незалежності  України.  Як і годиться  усе почалося з молитви у церквах, а далі пішою ходою парафії  разом з запрошеними атовцями  вирушили до місця освячення фігури. Хода тягнулася довгою лінією.  Біля пам’ятника Матері Божої  людей зустрів хор та запрошені гості серед яких були; Віктор Шепета, Володимир Шматько, Роман Тимофій, Василь Градовий, та інші, які певною мірою  доклали свою допомогу. Людей і справді було дуже багато.

 Хор відкрив свято, а далі сільський голова Надія Іванівна виступила з промовою, в якій висловила душевну  вдячність , радості за нас і за наше село, а ще  привітала усіх присутніх з 25-ю річницею Незалежності України. Звернулася голова і до запрошених атовців дякуючи за наш спокій і за те,що вони разом із нами на святі. Далі до слова запросили  отців.

 Священники  освятили фігуру. Отець Володимир та отець Богдан дякували усім хто долучився до створення  ще одного духовного місця. Також слова вдячності линули до Михайла Миколайовича, адже саме він був організатором  розбудови духовного комплексу. Також висловили вдячність  усім спонсорам і людям, які допомагали.

  Свято продовжили дітки віршами та піснями. Згодом віддали честь і атовцям, які пішли воювати із Білого, вручивши їм відзнаки та грошові винагороди, спонсорами у цьому стали;  підприємсво ТзОВ Нива Біла та ПАП «Дзвін». Гордість за дітей і одночасно жаль у серці  переповняв  матерів . Також сільський голова  Надія  Іванівна  вручила подяки спонсорам , і висловила слова вдячності усім хто допомагав.

   Радість  були на кожному обличчі! Приємним було те, що наше село Біла процвітає , тепер ми маємо красивий духовний комплекс, який кидатиметься в очі  проїжджому і запам’ятається кожному, хто відвідає село Біла.  

Переглядів: 367 | Додав: YuliaYuzhda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0